Kanapé med abborre

För 10-12 pers

  • 400g abborre eller annan vit fiskfilé
  • 4 rödlökar
  • 3dl rödvinsvinäger
  • 1 dl egen gjord majonäs
  • 2-3 färskpressad Citronjuice
  • 10 skivor mörkt bröd
  • 2 påsar baby spenat

Gör så här:
  1. Skala, halvera och strimla löken. Lägg löken i rödvinsvinäger 1 timme.
  2. Sjud fisken i lättsaltat vatten. Fisken är färdig när den är ogenomskinlig. Häll av i ett durkslag och låt sedan svalna.
  3. Gaffelmosa fisken och blanda med majonäsen. Smaka av med citronjuicen. Krydda med ½ tsk sakt och 1 krm vitpeppar.
  4. Använd en ring eller ett runt pepparkaksmått för att stansa ut en rundel ur brödet. Lägg på lite spenat och toppa med röran. Upprepa med resten av brödet.
  5. Garnera kanapéerna med den marinerade rödlöken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0